Öğrencilere proje hazırlama eğitimi

Öğrencilere proje hazırlama eğitimi


YOZGAT (A.A) - Bozok Üniversitesi Uluslararası Ofis Başkanlığı tarafından Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilere yönelik proje hazırlama konulu eğitim semineri düzenledi.
     Uluslararası Ofis Başkanı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Böyükata, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen seminerde, gençlerin girişkenliğini, topluma karşı duyarlılığını ve kendilerinin yapabileceği pek çok proje olduğunu onlara anlatmak, fark ettirmek için eğitim semineri düzenlediklerini kaydetti.
     Proje fikri nasıl oluşur, nasıl geliştirilir, proje oluşturmanın önemi hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Böyükata, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimizin Avrupa Birliği ve gençlik projeleri konusunda neler yapabileceklerini paylaşmak istedik. Gençlerimizin topluma karşı duyarlılık sahibi olması gerekiyor. Toplumda var olan birçok problemin kendileri tarafından çözülebileceğini öğrenmelerini istiyoruz. Toplumdaki problemleri bir proje şekline dönüştürüp, bunu hayata geçirebileceklerini fark etmelerini sağlamak amacıyla bu semineri düzenleyerek; öğrencilerimizin projelere ilişkin bilgili ve daha bilinçli hale gelmelerini sağlamak istedik.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Öğrencilere proje hazırlama eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER