Oğuzeli Kaymakamı Gül:

Oğuzeli Kaymakamı Gül: -Oğuzelini, Gaziantepin diğer merkez ilçeleri gibi geliştirme çabasındayız


GAZİANTEP (A.A) - Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Oğuzelini Gaziantepin diğer merkez ilçeleri gibi geliştirme çabası içinde olduklarını söyledi.
     Kaymakam ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Gül, Oğuzeli Havaalanı Sanayi Bölgesi ve Sanayiciler Derneği Başkanı Ahmet Bozoğlu ve Kalkınma Platformu Üyeleri, düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Gül, programdaki konuşmasında, Oğuzeli ilçesinin 2004 yılından beri merkez ilçe olduğunu, belirterek, Oğuzelini Gaziantepin diğer merkez ilçeleri gibi geliştirme çabasındayız dedi.
     Oğuzeliini metropol ilçe yapma yönündeki çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Gül, Biz Oğuzeli ilçesi olarak Şehitkamil ve Şahinbey ilçeleri kadar bilinemiyoruz. Biz ilçe olarak farkındalık yaratmak istiyoruz. Oğuzeli ilçesini Gaziantepe kazandırmak istiyoruz dedi.
     Gül, Karpuzatan, Ezo Gelin, nar ve kurutmalık gibi değerlerle Gaziantepe kültürel ve maddi değer sağladıklarını vurguladı.
     Geçmişten günümüze gelen sorunların ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirten Gül, bu konuda siyasiler, sivil toplum örgütleri, basın mensupları ve vatandaşlarla birlikte çalışacaklarını kaydetti.
     Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Gül, bu tür toplantıların devam edeceğini kaydetti. Konuşmaların ardından Kaymakam Gül, basın mensuplarıyla çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
<< Önceki Haber Oğuzeli Kaymakamı Gül: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER