Okullararası Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası Boluda

Okullararası Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası Boluda başladı


BOLU (A.A) - Okullararası Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Boluda başladı.
     Bolu 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen şampiyonada, Antalya, Ankara, İstanbul, Adana, Sakarya, Bolu ve İzmir bölgesinden toplam 124 sporcu yarışacak. İki gün sürecek şampiyonanın ilk gününde küçükler ve büyükler, ikinci gününde ise yıldızlar ve gençler kategorilerinde yarışmalar yapılacak.
     Şampiyonanın açılışında konuşan Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, yarışmalarda Boludan sporcuların yer almasının kendisini gururlandırdığını ifade etti.
     Bolunun spor kenti olduğunu dile getiren Kartlı, Olimpiyatlarda ülkenin göğsünü kabartacak çocuklar yetişiyor Boludan. Buralarda yarışarak tecrübe kazanacak olan ve bizleri olimpiyatlarda temsil edecek olan çocuklarımızın, bizleri başarıyla temsil edeceklerine dair inancımı, güveni sizlerle paylaşmak istiyorum dedi.
     Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen de uzun yıllar cimnastik sporu ile uğraştığını anımsatarak, Boluda cimnastik ailesini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
     Çelen, Bolunun cimnastikte alınan 5 uluslararası madalyanın 4üne sahip olduğuna işaret ederek, Artık Türkiyenin olimpiyat oyunlarındaki kapısı aralandı. Bundan sonraki süreçte ritmik cimnastikte de başarıların geleceğini görüyoruz. Bunun amaçta ve bilinçteler, bu amaç ve bilinç içerisinde yarışıyorlar diye konuştu.
     (EG-NC-ADA)
<< Önceki Haber Okullararası Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası Boluda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER