Okullarda kıyafet serbestliği

Okullarda kıyafet serbestliği -CHP İl Başkan Yardımcısı Şenol: Çocuklarının isteklerini yerine getiremeyen ailelerle çocukların çatışmasının kaçınılmazdır


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Mehtap Şenol, okullarda kıyafet serbestliği uygulamasına ilişkin, Çocuklarının isteklerini yerine getiremeyen ailelerle çocukların çatışmasının kaçınılmazdır dedi.
     Şenol, partisinin Eskişehir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullardaki öğrencilerin kıyafetleriyle ilgili yönetmeliğin kaldırıldığını söyledi.
     Çocukların kişilik gelişimlerinin, temel eğitim aldığı yıllarda tamamlandığını ve bu dönemlerde yaşayacakları psikolojik sıkıntıların gelecekte çocukları için telafisinin mümkün olamayacağını savunan Şenol, şöyle konuştu:
     Türkiyenin sosyal yapısı ve ekonomik durumu ortadadır. Halkımızın büyük bir bölümü yoksulluk sınırının altında yaşamaktadır. Ailelerin gelir düzeyi ve şartlarına göre alınan serbest kıyafetlerle okula gelen, aynı ortamı paylaşan çocuklar arasındaki farklılıklar belirgin bir şekilde ortaya çıkacaktır. Çocuklarının isteklerini yerine getiremeyen ailelerle çocukların çatışmasının kaçınılmazdır.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Okullarda kıyafet serbestliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER