Okullarda kıyafet serbestliği

Okullarda kıyafet serbestliği -Türkiye Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Başkanı Tunaboylu: -Okullarda serbest kıyafet uygulaması nedeniyle ticari faaliyetlerimiz durma noktasına geldi


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Başkanı Ünal Tunaboylu, okullarda serbest kıyafet uygulaması nedeniyle ticari faaliyetlerinin durma noktasına geldiğini bildirdi.
     Tunaboylu, Gaziantepte okul kıyafeti üreten sektör temsilcileriyle bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada, okul kıyafeti ya da serbest kıyafet tercihinin ailelerin katılacağı anketle belirlenmesi gerektiğini ifade etti.
     Üretilen okul kıyafetlerinin ellerinde kaldığına dikkati çeken Tunaboylu, şunları kaydetti:
     Okullarda serbest kıyafet uygulaması nedeniyle ticari faaliyetlerimiz durma noktasına geldi. Satışlarımız durduğu için borçlarımızı ödeyemez hale geldik. Üstelik elimizdeki stokların Türkiyede ve yurt dışında maddi karşılığı da yok. Aynı zamanda yanımızda çalışan birçok işçi kardeşimizi de istemeyerek işten çıkarmak zorunda kaldık. Alınan kararla ülkemizde binlerce esnaf ve işçi mağdur duruma düştü.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Okullarda kıyafet serbestliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER