Olimpiyat öncesi stres attılar

Olimpiyat öncesi stres attılar -2012 Londra Olimpiyat Oyunları için Orduda kamp yapan Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı sporcuları, stres atmak için Boztepeye çıktı -Milli sporcu Beytullah Eroğlu: Olimpiyatlara sayılı


ORDU (A.A) - 2012 Londra Olimpiyat Oyunları öncesi Orduda kamp yapan Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı sporcuları, Boztepede stres attı.
     Oyunlara katılacak milli sporcular Beytullah Eroğlu ve Özlem Baykız, 20 günlük Ordu kampını sonlandırdı. Sporcular ve beraberindekiler, Ordudan ayrılmadan önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde teleferikle Boztepeye çıktı. Boztepeden kenti izleyen sporcular, Orduda kamp yaptıkları için mutlu olduklarını belirtti.
     Ordudaki kamplarının bittiğini ve kampa İspanyada devam edeceklerini ifade eden Baykız, İspanyada 23 günlük bir kamp yapacağız. Federasyon yetkililerine ve bize ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu gezi programı da bizim için moral oldu. İnşallah bu destekleri boşa çıkarmayacağız. 2012 Londra Olimpiyatlarındaki hedefimiz Türkiyeye madalyayla dönmek dedi.
    
     -Madalya getireceğime eminim-
    
     Milli sporcu Beytullah Eroğlu da Orduda gerçekleştirilen kampın kendisi için olumlu geçtiğini belirterek, Burada verimli çalıştığımızı düşünüyorum. Bize güzel imkanlar tanındı. Olimpiyatlara sayılı günler kala iyi bir süreç geçirip güzel bir performans sergilemek istiyoruz. Madalya getireceğime eminim diye konuştu.
     Takım antrenörü Osman Çullu, Orduda çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Her şeyin antrenman olmadığını, sporcuların moral da bulması gerektiğini dile getiren Çullu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün kapısını açması bizleri gururlandırdı. Huzurlu ve rahat bir kamp dönemi geçirdik. İnşallah bundan sonraki kamplarda ilk olarak Orduyu düşüneceğiz dedi.
    
     -Karadeniz bize uğurlu geliyor-
    
     Daha önce Trabzonda bir kamp yaptıklarını ve dünya 6ncısı olduklarını dile getiren Çullu, Giresunda da bir kamp yaptık, sonrasında Avrupa Şampiyonu olduk. Karadeniz bize uğurlu geliyor. Şimdi de Orduda kamp yaptık. Çocuklarımızdan final ve final ötesinde madalya bekliyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum ifadelerini kullandı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz ise gelecek yıl bedensel engelliler yüzme şampiyonasının Orduda yapılmasını düşündüklerini vurgulayarak, Hocamız da bu konuda söz verdi. Sporcularımız olimpiyatlarda derece elde ettiklerinde Orduyu en iyi şekilde tanıtmış olacaklar. Kendilerine başarı diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Olimpiyat öncesi stres attılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER