Orduda Yüzme 1. Kademe Yardımcı Antrenör

Orduda Yüzme 1. Kademe Yardımcı Antrenör yetiştirme kursu açılacak


ORDU (A.A) - Orduda Yüzme 1. Kademe Yardımcı Antrenör yetiştirme kursu açılacağı bildirildi.
     Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı-nın 2012 yılı faaliyet programında yer alan kursun, 10-16 Eylül tarihleri arasında Durugöl Olimpik yüzme havuzunda yapılacağı belirtildi.
     Açıklamada, kursa başvurmak isteyen adayların mayo, havlu, terlik, bone malzemeleri ile birlikte 10 Eylül Pazartesi günü, saat 8:30da Durugöl Olimpik yüzme havuzunda hazır bulunmaları istenerek şunlar kaydedildi:
     Kursa kabul edilecek adayların seçimi saat 8:30da başlayacak ve 4 tekniğin 100 metre karışık yüzerek gösterilmesi kuralına göre yapılacak. Seçme sırasında adaylara her yüzme tekniğinden, çıkış ve dönüşlerden 0 ile 5 puan arasında puan verilecek. Bu puanlamada bir adayın alabileceği en yüksek puan 30, en düşük puan 0. Seçme sonucunda adaylar en yüksek puan alandan en düşük puan alana doğru sıralanacak ve puanı 18 ve üzerinde olan en fazla 40 aday kursa kabul edilecek.
     Adayların puanları arasında eşitlik olması durumunda ise seçim kriteri olarak, adayın yüzme milli takımlarında sporcu olması ve eğitim düzeyi gibi nitelikler dikkate alınacak. Kursu kabul edilecek adayların listesi aynı gün saat 13:00de ilan edilecek ve derslere saat 13:30da başlanacak. Kurs sırasında sabah ve akşam 4 saat havuz içi uygulamalar yapılacak olması nedeniyle, adayların bu uygulamayı kaldıracak düzeyde antremanlı olmaları gerekirken, seçilme hakkını elde eden aday sayısının 20nin altında olması durumunda kurs iptal edilecek
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Orduda Yüzme 1. Kademe Yardımcı Antrenör Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER