Ordu Belediyesi yeni hizmet binası yapımı

Ordu Belediyesi yeni hizmet binası yapımı -Belediye Başkanı Torun: - Yeni binanın nereye yapılacağı konusunda yaptığımız anketin sonuçlarını bir hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşacağız


ORDU (A.A) - Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Yeni binanın nereye yapılacağı konusunda yaptığımız anketin sonuçlarını bir hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşacağız dedi.
     Torun AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce mevcut belediye binasının yeniden inşa edilmek amacıyla yıkıldığını anımsattı.
     Yeni binanın nereye yapılacağı konusunda kamuoyunda farklı görüşlerin ortaya atıldığını ifade eden Torun şöyle konuştu:
     Bu süreçte belediye olarak bizde vatandaşımızın düşüncelerini öğrenmek istedik. Bu nedenle de bir anket çalışması yapmayı uygun bulduk. Vatandaşlara yeni binanın mevcut yerine mi yoksa farklı bir yere mi yapılması noktasında görüşlerini soruyoruz. İlgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Tahmin ediyorum ki yeni binanın nereye yapılacağı konusunda yaptığımız anketin sonuçlarını bir hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşacağız. Ondan sonra da çıkan sonuca göre kararımızı vereceğiz
     Torun vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerini alacaklarını da belirterek, Biz bu sürecin 10 gün içerisinde tamamlanmasını arzu ediyoruz. Vatandaşlarını mağduriyeti ortada. Biran önce çözüm bulmalıyız diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Ordu Belediyesi yeni hizmet binası yapımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER