Ordu Üniversitesi mezuniyet töreni

Ordu Üniversitesi mezuniyet töreni -İçişleri Bakanı Şahin: Siz yok, ben yok, biz varız ve biz hep beraber bu ülkeyi daha yükseklere doğru götüreceğiz


ORDU (A.A) - İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Siz yok, ben yok, biz varız ve biz hep beraber bu ülkeyi daha yükseklere doğru götüreceğiz dedi.
     Bakan Şahin, Ordu Üniversitesinin (ODÜ) Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine katıldı.
     Burada yaptığı konuşmasına mezun olan öğrencileri tebrik ederek başlayan Şahin, ODÜnün her geçen yıl daha çok büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğunu söyledi.
     Mezun olan öğrencilerin hayacanını yakından hissettiklerini dile getiren Bakan Şahin, şöyle devam etti:
     Bugün Ordumuzda üniversitemizin mezuniyet törenine katılmaktan büyük bir onur ve sevinç duyuyorum. Zira geçen yüzyılda üniversite okumak için değişik vasıtalar değiştirerek üç günde İstanbula gitmiş bu şehrin çocuğu olarak bu ile üniversite kurulmasının manasını en az sizin kadar biliyor ve sizlerin bu mutluluğundan ben de pay alıyorum.
     Öğrencilere seslenen Şahin, İnşallah hayatta hiç kötülükle karşılaşmazsınız. Zira sizin sıkıntınız bizim sıkıntımız. Siz yok, ben yok, biz varız ve biz hep beraber bu ülkeyi daha yükseklere doğru götüreceğiz diye konuştu.
     Şahin, konuşmasının ardından üniversite birincisi Sevgi Tiryakiye mezuniyet belgesini takdim etti.
     Bakan Şahin ayrıca Ordudaki temasları kapsamında Düz Mahallede Sırrıpaşa Caddesi üzerinde yer alan bazı esnafı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Şahin, bir çiftin de nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordu Üniversitesi mezuniyet töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER