Ordu Ziraat Odası Yönetimin görevden alınması

Ordu Ziraat Odası Yönetimin görevden alınması -Yönetim Kurulu eski Başkanı Avcı: -27 Ocakta yapılacak seçimde tekrar aday olmamın önünde hiçbir hukuksal engel yok


ORDU (A.A) - Türkiye Ziraat Odaları Birliğince (TZOB) yapılan teftiş sonucu görevden alınan Ordu Ziraat Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Necat Avcı, 27 Ocakta yapılacak seçimde tekrar aday olmamın önünde hiçbir hukuksal engel yok dedi.
     Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TZOB tarafından hukuka aykırı olarak görevden alındıklarını savundu.
     Türkiyede daha önce bu şekilde bir uygulama yapılmadığını ifade eden Avcı, TZOB bizi hukuka aykırı olarak görevden almıştır. Türkiyede diğer oda yönetimlerine baktığımız zaman böyle bir uygulama hiç yapılmamış. Bizde bunun karşısında hukuksal mücadelemizi veriyoruz. Olayın yargı boyutu devam ediyor. 27 ocak tarihinde yapılacak seçime kadar ne sonuç çıkar bilemeyiz. Zaten biz her zaman söylüyoruz, yargı kararını versin ona saygımız var. Ama bu şekilde görevden alınmamız hukuka aykırı dedi.
     Avcı, 27 Ocakta yapılacak seçimde tekrar aday olacağını da belirterek, Bu seçimde kimin başkan olacağına delegeler karar verecek. Ancak benim 27 Ocakta yapılacak seçimde tekrar aday olmamın önünde hiçbir hukuksal engel yok ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ordu Ziraat Odası Yönetimin görevden alınması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER