Ordusporda transfer

Ordusporda transfer -Almanya İkinci Ligi takımlarından FSV Frankfurttan Şamil Cinaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandı


ORDU (A.A) - Orduspor, Almanya İkinci Ligi takımlarından FSV Frankfurt oyuncularından Şamil Cinaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
     Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine, Almanyadan bir Türk oyuncuyu Türk futboluna kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Teknik direktör Hector Cuperın, Şamil Cinazı izlediğini ve alınmasını çok istediğini belirten Türkmen, Şamil, kendi takımının kaptanıydı. İlk defa Türkiyeye geliyor. 1 metre 88 santimetre boyundaki orta saha oyuncusu Şamilin takımımıza çok faydası olacağını düşünüyoruz. Oyuncuyu, 225 bin avro olan bonservis bedelini de ödeyerek alıyoruz diye konuştu.
     Orta sahada büyük bir rekabet yaşanacağını dile getiren Türkmen, O bölgede önemli oyuncularımız var. Şamil de bu rekabete katılacak. Daha önceden o bölgeye Nizamettini de almıştık. Onur ve Ali de o bölgede oynuyor dedi.
     Türkmen, önemli bir oyuncu kazandıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
     Şamil inşallah Orduspor formasıyla milli takıma gider. Kendisinden o kadar umutluyuz. Almanyada ikinci liginde oynayan oyuncuların, Türk Milli Takımına ne kadar önemli katkı yaptığını hepimiz görüyoruz. Türk futbolunun çok önemli bir futbolcu kazandığını düşünüyorum.
     Türkmen, istedikleri her oyuncuyu aldıklarını ve transferlerde sona yaklaştıklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Ordusporda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER