Ordusporun Çambaşı Tesisleri projesi

Ordusporun Çambaşı Tesisleri projesi -Kulüp basın sözcüsü Yıldırım: Tesislerden yılda 50 spor takımı, 3 bin sporcu ve 2 bin 200 turist faydalanacak


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübünce Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında yapılacak tesisin projesinin tamamlandığı bildirildi.
     Kulüp basın sözcüsü Levent Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, tesisin çok amaçlı şekilde kullanılacağını ifade etti.
     Projenin hazırlandığını belirten Yıldırım, şöyle devam etti:
     Tesislerden yılda 50 spor takımı, 3 bin sporcu ve 2 bin 200 turist faydalanacak. Bu tesis hem bölgeye hem de Türkiyeye büyük katkı sağlayacak. Orduspor gibi birçok Anadolu kulübü ve değişik branşlardaki spor kulüpleri, serin havasından dolayı yazın kamp için yurt dışını tercih ediyor. Orduspor sadece kendisine değil, herkese hizmet verecek büyüklükte bir tesis kurarak yurt dışına giden dövizlerin ülke içinde kalmasını da sağlayacak. Bölge insanımıza da iş imkanı sağlayacağız. Tesisten sadece spor kulüpleri değil, isteyen Ordulular ve vatandaşlarımız da faydalanacak. Halkımız için piknik alanları da yer alacak. Burada amacımız sadece Orduspora değil, herkese hizmet verecek bir tesis meydana getirmek.
    
     -Tesislerde yok yok-
    
     Tesis içerisinde yer alacak alanlarla ilgili bilgi veren Yıldırım, şunları kaydetti:
     Çambaşında 2 futbol sahası, bin 500 kişilik tribünlü tenis, basketbol, voleybol, judo, tekvando, güreş, hentbol branşları için çok amaçlı kapalı spor salonu, 2 katlı tesis binası, 67 adet iki kişilik serender tipi ev, 1 adet kapalı restoran, 7 adet kamelya yemek alanı, 1 adet okçuluk atış alan, birer adet kolay, orta ve zor bisiklet parkuru, 1 adet koşu ve kros parkuru, 1 adet mandıra ve diğer sosyal donatı alanlarından oluşan bir tesis bulunacak.
     Yıldırım, tesislerin yapımında doğanın tahrip edilmeyeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordusporun Çambaşı Tesisleri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER