Orduspor, İBB Spor maçı hazırlıklarına başladı

Orduspor, İBB Spor maçı hazırlıklarına başladı -Teknik direktör Cuper: Sahamızda İBB Sporu mağlup edersek bizim için çok iyi olacak. Çünkü alınan her puan ve galibiyet ileride bize çok yardımcı olacaktır (Fotoğraflı-


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligde hafta sonu sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık yapıldı. Antrenmana düz koşuyla başlayan oyuncular, daha sonra iki gruba ayrıldı. Kayserispor maçında ilk 11de forma giyen oyuncular, yenileme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
     Mor-beyazlı ekipte, tedavileri devam eden Hasan Kabze ile Yiğit Gökoğlan takımdan ayrı çalıştı. Sağlık kontrolünden geçecek Bogdan Stancu ve Miguel Garcia idmana katılmadı.
    
     -Cuperin açıklamaları-
    
     Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Hector Cuper, hafta sonu deplasmanda Kayserispor karşısında oynanan oyundan memnun olmadığını belirterek, Sadece ilk yarı birkaç dakika rakibe baskı kurabildik. Ama genel olarak baktığımda çok memnun değilim. Takım üzerinde bir yorgunluk vardı. Aslında bir puan güzel. Çünkü kötü oynadığımız bir maçta deplasmanda bir puan aldık. Bir puanın ileride bize yardımı olacaktır. Bir puanın takıma pozitif anlamda etkisi oldu dedi.
     Hafta sonu oynayacakları İBB Spor maçına değinen Cuper, şöyle devam etti:
     Aslında buna İBB Spor maçı olarak bakmamak lazım. Önümüzdeki herhangi bir maç olarak bakmak lazım. Çünkü önümüzdeki her maç bizim için çok önemli. Tabi ki evimizde oynuyoruz. Antrenmanlarımızı 3 puan için yapıyoruz. Biraz da takımın yorgunluğunu ortadan kaldırırsak, kendi sahamızda İBB Sporu mağlup edersek bizim için çok iyi olacak. Çünkü alınan her puan ve galibiyet ileride bize çok yardımcı olacaktır.
    
     -Bu benim hayatımdaki ilk rekorum-
    
     Bir gazetecinin, Ordusporun uzun bir süredir deplasmanda galibiyet alamaması ve kendisinin kariyeri boyunca bu kadar uzun zaman galibiyet alamamasına ilişkin sorusu üzerine Cuper, Bu benim hayatımdaki ilk rekorum diye konuştu.
     Futbolda defansif ya da ofansif oynama diye bir şey yoktur diyen Cuper, şunları kaydetti:
     Futbol bir bütündür. Defansif ve ofansif oynama bir arada olmalı. İlk zamanlara bakıldığında hücum hattında daha iyiydik. Şimdi defansımız daha iyi. Lige genel olarak bakıldığında en az gol yiyen takımlardan biriyiz. Ama takımdaki oyuncular ve teknik direktör aynı. Ama ilerki zamanlarda defansımız aynı şekilde kalacak. Ancak ofansifimizi düzenleyerek daha iyi ofansif anlamda kendimizi gösterebiliriz. Bazı deplasman maçlarında iyi oynadık, güzel pas yaptık ve iyi ataklara girdik. Ama yine galip gelemedik. Bazen çok kötü oynadık ve puan çıkardık. Bunu dramatize etmemek gerekiyor. Çünkü bazı takımlar vardır, içeride kazanır. Ama önümüzde Galatasaray maçı var. Belki onu kazanırız. Bu olaya dışarıda kazanamıyoruz, içeride galibiz diye bakmamamız gerekiyor.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor, İBB Spor maçı hazırlıklarına başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER