Orduspor namağlup unvanını korumak istiyor

Orduspor namağlup unvanını korumak istiyor -Spor Toto Süper Ligde yarın sahasında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Karadeniz ekibi, ligdeki yenilmezlik serisini sürdürmeyi amaçlıyor -Kulüp basın sözcüsü Yıldırım: Takım ol


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde yarın sahasında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Orduspor, ligdeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.
     Bu sezon Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 4 de beraberlik alarak 13 puan toplayıp puan cetvelinde lider Galatasarayın ardından ikinci sırada yer alan Karadeniz ekibi, en son geçen sezonun 33. haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray maçını 2-0 kaybetmişti. Mor-beyazlılar, sarı-kırmızılılarla 31 Martta oynadığı bu karşılaşmanın ardından ligde maç kaybetmedi.
     Geçen sezonun son maçında sahasında Trabzonspor ile golsüz berabere kalarak yenilmeme serisine başlayan Karadeniz temsilcisi, Süper Ligde tek namağlup takım unvanını da sürdürüyor.
    
     -Bu seri sürsün istiyoruz-
    
     Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, yarın sahalarında konuk edecekleri Sanica Boru Elazığsporu mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
     Oynadıkları futbolla ligin tek namağlup takımı unvanını hak ettiklerini dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:
     Yarın da saha ve seyircimiz önünde Sanica Boru Elazığsporu mağlup ederek, yenilmezlik serimizi sürdürme amacındayız. Rakibimizin de yeni teknik direktörüyle bu maça çıkacağını göz önünde bulundurursak, zor bir maçın bizi beklediğini söyleyebiliriz. Ancak gerek ortaya koyduğumuz mücadele, gerekse taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz. Takım olarak bu seri sürsün istiyoruz.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor namağlup unvanını korumak istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER