Orman muhafaza memurlarından yönetmelik tepkisi

Orman muhafaza memurlarından yönetmelik tepkisi -TOÇ Bir-Sen Giresun Şubesi Başkanı Kartal: Orman Muhafaza Memurları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çalışanlarımız ve ailelerini büyük bir mağduriyetle karşı karşıya bırakmıştı


GİRESUN (A.A) - TOÇ Bir-Sen (Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası) Giresun Şube Başkanı Mehmet Kartal, Orman Muhafaza Memurları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çalışanlarımız ve ailelerini büyük bir mağduriyetle karşı karşıya bırakmıştır dedi.
     Kartal, Giresun Orman Bölge Müdürlüğü önünde sendika üyeleriyle birlikte düzenlediği basın açıklamasında, yönetmeliğin 17 Ağustos 2012 tarihinde yürürlüğe girdiğini hatırlattı.
     Yönetmeliğin binlerce orman muhafaza memurunun moral ve motivasyonunu bozduğunu ve iş verimsizliğine yol açtığını öne süren Kartal, şunları kaydetti:
     Orman Muhafaza Memurları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çalışanlarımız ve ailelerini büyük bir mağduriyetle karşı karşıya bırakmıştır. Yetkili sendika TOÇ Bir Sen olarak üyelerimizin bize verdiği sorumluluk bilinciyle gerek Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dönemin Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu ve şimdiki Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçiyi defalarca ziyaret ederek sonuçları düşünülmeden uygulamaya konulan bu yönetmeliğin durdurulmasını ve değiştirilmesini talep ettik. Çok üzülerek söylüyorum ki bu taleplerimiz karşılıksız kaldı.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Orman muhafaza memurlarından yönetmelik tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER