Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu,

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Aksarayda: -Yaşanan terör olayları 3-5 çetenin yaptığı bir iş değil. Bunların arkasında Türkiyenin bu muazzam yükselişini hazmedemeyen ülkeler var


AKSARAY (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaşanan terör olaylarının 3-5 çetenin işi olmadığını belirterek, Bunların arkasında Türkiyenin bu muazzam yükselişini hazmedemeyen ülkeler var dedi.
     Bir dizi ziyaret için Aksaraya gelen Eroğlu, Valilik ziyaretinin ardından Aksaray Belediyesine geçerek Başkan Nevzat Paltayı makamında ziyaret etti. Burada, yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan Eroğlu, daha sonra AK Parti Aksaray İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.
     Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, terör olaylarına dikkati çekerek, Yaşanan terör olayları 3-5 çetenin yaptığı bir iş değil. Bunların arkasında Türkiyenin bu muazzam yükselişini hazmedemeyen ülkeler var. Türkiyenin önünü kesmek isteyen ve aleyhimize çalışan ülkeler, güçler var. Biz orada sadece terör örgütüyle mücadele etmiyoruz. Onların arkasında bazı ülkelerin desteği var. Ama asla bunlara boyun eğmeyeceğiz diye konuştu.
     Türkiyenin bir karış toprağını bile vermeyeceklerini dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:
     Bu bayrak bu topraklarda ilelebet dalgalanacak. Artık hükümetimiz yeni bir strateji belirledi. Özel harekat ve özel kuvvetler, onları inlerinde vurmaya başladı. Daha önce karakollarda bekleniyordu. Artık bölgede özel kuvvetlerimiz, komandolarımız var. Bunu kısa sürede aşacağımıza inanıyorum. Türkiyenin önünde hiçbir engel dayanamaz.
     Eroğlu daha sonra, bakanlığına bağlı kurumların temsilcileriyle koordinasyon toplantısına katıldı.
    
     Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER