Osmancık Haber Gazetesi, yayın hayatında 17.

Osmancık Haber Gazetesi, yayın hayatında 17. yılına girdi


ÇORUM (A.A) - Çorumun Osmancık ilçesinde yayım yapan Osmancık Haber Gazetesinin yayın hayatında 17. yılına girdiği bildirildi.
     Osmancık Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Orhan Güçlü, ilk sayısını 31 Temmuz 1996 tarihinde OSMANCIK HABER adı altında çıkaran gazetenin 16 yılı geride bırakmasının gururunu yaşadıklarını belirtti.
     Gazetenin kuruluşundan bu yana yayınlarında insana, düşünceye ve ulusal değerlere saygı anlayışı içinde ilkeli yayın anlayışı ile ilçenin saygın gazetesi olmayı başardığını ifade eden Güçlü, Doğru, ilkeli, güvenilir ve objektif habercilik anlayışı ile üslendiği görevi başarı ile sürdüren gazetemiz Osmancık Haber, 16 yıldır üstlendiği misyonu başarıyla yerine getirmektedir. Haftalık çıkan gazetemiz, yaşanan sıkıntılara rağmen genç ve dinamik kökenli kadrosu ile tecrübesini her geçen gün arttırmaktadır dedi.
     Tüm zorluklara rağmen kamuoyuna karşı tarafsız haber aktarma sözünü sürdürmeye devam ettiklerini vurgulayan Güçlü, Gazetemiz, toplumun ilgi ile takip ettiği gerek yerel, gerek bölgesel gerekse de genel kapsamlı haberleri www.osmancikhaber.com.tr internet sitesiyle birlikte aktarmaya devam ediyor. Osmancık Haberin bugünlere ulaşmasında katkıda bulunan, emeği geçen herkese sevgili okuyucularımıza, eski ve yeni abonelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz diye konuştu.
    
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Osmancık Haber Gazetesi, yayın hayatında 17. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER