Osmaniyede Kaçağa Hayır kampanyası

Osmaniyede Kaçağa Hayır kampanyası -Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı tarafından Kaçağa Hayır kampanyası başlatıldı


OSMANİYE (A.A) - Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı Kaçağa Hayır kampanyası başlattı.
     İl Başkanı Ertuğrul Cevahir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrahın kaçak çaya göstermiş olduğu tepkiye destek amacıyla sosyal paylaşım sitelerinde kampanya başlattıklarını belirtti.
     Terörün en önemli geçim kaynağının kaçakçılık olduğunu ve toplum olarak mücadele edilmesi gerektiğini belirten Cevahir, şöyle devam etti:
     Ülkemizin başına yıllardır bela olan ve henüz hayatının baharında binlerce güvenlik görevlimizin şehit olmasına, kundaktaki bebekler dahil on binlerce insanımızın canına mal olan terör örgütüne karşı artık hep beraber mücadele etmemiz gerekir. Son yıllarda bölücü terörün en önemli geçim kaynağını kaçakçılık oluşturmaktadır. Yurda kaçak olarak girdirilen başta sigara ve çay olmak üzere hemen hemen kaçakçılığın her alanına PKK el atmıştır. Ne yazık ki, ülkemizde hem ucuz olması hem de bilinç eksikliğinden dolayı insanlarımız kaçak olan mamullere yönelmektedir. Oysaki bu ürünlerin kullanılması doğrudan terör örgütünün kasasına girmekte ve buradan elde ettikleri gelirlerle haince ve kalleşçe saldırılar düzenlenmekte ve Kınalı kuzular şehit edilmektedir. Bizler kaçak ürün kullanarak bu hain saldırıda yaşamını yitiren 1 yaşındaki Almina Melisa Akerin, 3 yaşındaki Süleyman Alkanın vebaline ortak olmak istemiyoruz.
     Cevahir, terör örgütünü lanetlemenin çözüm olmadığını dile getirerek, Sivil vatandaşlar olarak insanlarımızın daha bilinçli olması adına Osmaniye Ülkü Ocakları olarak kaçakçılığa ve kaçak ürünlere hayır diyoruz. Vatandaşların teröre ve onu besleyen damarlara vuracağı en büyük darbe şüphesiz bu ürünleri kullanmamaktır. Kaçak Çaya tepki göstererek kaçakçılık olayını gündeme getiren sayın valimiz Celalettin Cerraha destek vermek amacıyla Ülkü Ocakları olarak Kaçağa Hayır kampanyası başlattık. Kampanyamıza yurdun dört bir yanından büyük destek var diye konuştu.
     Cevahir, kampanyaya destek beklediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyede Kaçağa Hayır kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER