Osmaniyede büyükler tenis turnuvası

Osmaniyede büyükler tenis turnuvası


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Büyükler Tenis Turnuvası düzenlendi.
     Tenis İl Temsilcisi Abdullah Çolak, Osmaniye Polis Evindeki tenis kortunda, turnuva öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, turnuvaya 25 sporcunun katıldığını belirtti.
     Tenis sporuna gösterilen ilginin arttığını ifade eden Çolak, şunları kaydetti:
     Turnuvaya erkeklerde 17, bayanlarda ise 8 sporcu katılıyor. Önceki yıllara göre 2013 yılında faaliyet sayısını arttırdık. Belli zamanlarda kulüp yöneticisi ve üyeleriyle toplantılar düzenliyoruz. Osmaniyede tenis sporunu bir adım daha öne taşımak adına önemli kararlar alıyoruz. Tüm bu çalışmalar doğrultusunda, doğru orantılı olarak turnuvalara katılan sporcu sayısında da artış oluyor. Osmaniyede en büyük sıkıntı kapalı bir kortun olmayışı. Tenis kortlarının sayısının artması ve kış şartlarına uygun kapalı kortun hizmete girmesi durumunda, tenis oynayan kişi sayısının artacağına, bundan sonraki turnuvalara da daha fazla sporcunun katılabileceğine inanıyorum.
     Çolak, tenis sporunun gelişmesi için turnuva sayısını arttıracaklarını belirtti.
     Turnuva, geçen yılın şampiyonu İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz ile Hasan Doğru Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Bahadır Taşdurmaz maçı ile başladı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Osmaniyede büyükler tenis turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER