Osmaniyede engelliler için düzenlenen turnuvalar sona

Osmaniyede engelliler için düzenlenen turnuvalar sona erdi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede düzenlenen Bedensel Engelliler Satranç, Mangala, Bilek Güreşi ve Dama turnuvaları sonra erdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Arif Özsarı, Atatürk Gençlik Merkezinde düzenlenen ödül töreninde, Bedensel Engelliler İl Temsilciliği tarafından 2012 yılı faaliyet programı kapsamında 4 ve 5 Mayıs tarihlerinde bedensel engelliler için satranç, mangala, bilek güreşi ve dama turnuvaları düzenlendiğini söyledi.
     İl Müdürlüğü olarak yapılacak bütün faaliyetlerde engellileri destekleyeceklerini ifade eden Özsarı, Müsabakalarda sporcularımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri sevindiriyor. Engelli sporcu arkadaşlarımız önlerine çıkan engelleri kaldırmaya devam ediyorlar. Dereceye giren veya giremeyen tüm sporcu kardeşlerimizi bu turnuvada göstermiş oldukları gayretlerden dolayı kutluyorum dedi.
     Daha sonra 80 Yıl Engelliler Mesleki Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören yaklaşık 40 engelli sporcunun katıldığı yarışmalar sonunda dereceye girenlere kupa ve madalya verildi.
     (TUT-AYC-ST)
<< Önceki Haber Osmaniyede engelliler için düzenlenen turnuvalar sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER