Osmaniyede ilk yardım semineri

Osmaniyede ilk yardım semineri


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye İlk Yardım Eğitim Merkezi Müdürü Zübeyde Gündede, iş adamlarına yönelik İş yeri Kazalarında İlk Yardım Eğitimi semineri verdi.
     Gündede, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi binasındaki seminerde yaptığı konuşmada, iş yerlerinde meydana gelen kazalarda ilk yardımın önemli olduğunu belirtti.
     İş yeri kazalarında ilk yardım konusunda bilgi sahibi olunması için eğitim seminerleri verildiğini ifade eden Gündede, şunları kaydetti:
     Günümüzde ilk yardım gerektiren bir durum ile karşılaşan herkes, hangi durumlarda ne yapması ya da yapmaması gerektiğini bilmeli. Özellikle iş yerlerinde meydana gelen kazalarda bilinçli hareket etmek büyük önem taşıyor. Zira yanlış bir müdahale kazazedeyi sakat bırakabildiği gibi ölümüne de sebep olabilir. İlk yardımın yaygınlaşması ve zamanla standartlarının oluşması gerekir. Bu sayede ülkemizde kazalar ve yaralanmalar sonucu meydana gelen sakatlanma ve ölümlerin azalacağına inanıyorum.
     Gündede, iş yeri kazalarındaki kanama, kırık, zedelenme, yanık gibi konular hakkında bilgi vererek katılımcıların sorularını yanıtladı.
     TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş de, eğitim seminerlerinin devam edeceğini belirterek, Gündedeye teşekkür etti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniyede ilk yardım semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER