Osmaniyede kaçak sigara operasyonu

Osmaniyede kaçak sigara operasyonu -Piyasa değerinin 367 milyon lira olduğu belirlenen 68 bin paket kaçak sigara ve 6 milyon 210 bin sigara kağıdı ele geçirildi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda piyasa değerinin 367 milyon lire olduğu belirlenen 68 bin paket kaçak sigara ve 6 milyon 210 bin sigara kağıdı ele geçirildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu ve güney doğu illerinden temin edilen yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara ve makaron adı verilen filtreli sigara kağıdının, Osmaniye güzergahı kullanılarak diğer illere götürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.
     Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu ve D-400 Karayolundaki uygulama noktalarında şüphe üzerine 2 kamyon, 1 kamyonet ve 4 otomobil durduruldu.
     İ.D. yönetimindeki Adana plakalı otomobilde, aracın farlarına, kaporta boşluklarına ve koltukların içine gizlenmiş 3 bin 430 paket kaçak sigara bulundu.
     Diğer araçlarda ise 64 bin 570 paket değişik markalarda kaçak sigara ile 6 milyon 210 bin sigara kağıdı ele geçirildi.
     Bandrolsüz sigara ve sigara kağıtlarının tahmini değerinin yaklaşık 367 milyon lira olduğu öğrenildi.
     İ.D (42), Ö.B. (36), M.U. (43), S.A. (45), M.A. (29), İ.K. (29), A.Y. (49), M.T. (39), U.Ö. (31) ve Ş.G. (33), hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Osmaniyede kaçak sigara operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER