Osmaniyeye yeni atanan öğretmenler

Osmaniyeye yeni atanan öğretmenler çiçeklerle karşılandı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü, kente yeni atanan öğretmenleri Osmaniyeye Hoşgeldin Öğretmenim pankartı ve çiçeklerle karşıladı.
     Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Valilik önünde düzenlenen programda, Osmaniyeye değişik branşlarda 123 öğretmenin atandığını belirtti.
     Kılıç, göreve yeni başlayan öğretmenlerin eğitime güç katacağına inandığını dile getirerek, şöyle devam etti:
     Bizim gülen yüzümüz, toplumun güler yüzü olacağı için şehrimize yeni atanan öğretmen kardeşlerimizi güleryüzlü ve çiçeklerle karşılamak istedik. Bizim mesleğimiz diğer mesleklerden farklıdır. Gönül zenginliğinin en bol olduğu meslek bu meslektir. Bende göreve ilk başladığımda bu şekilde sıcak karşılanmıştım. Yorulmadan usanmadan, yılmadan ve sevgimizi katarak bu mesleği icra ediyoruz. İlimizde değişik branşlarda bakanlığımızdan 123 öğretmen talebimiz vardı. 123ü de atandı. Özel bir birim kurduk. Gelen arkadaşlarımızı otobüs terminalinden alarak müdürlüğümüze getiriyor ve bütün işlemlerinde yardımcı oluyoruz. En kısa sürede okullarına göndereceğiz. Bir uyum programından sonra Pazartesi gününden itibaren bütün öğretmenlerimizi görevleri başında görebileceğiz.
     Mersinin Tarsus ilçesinde 7 yıldan bu yana tayin beklediğini ifade eden Kamile Kurt Gökçel de, Bahçe ilçesindeki Cansan İlköğretim Okuluna fen ve teknoloji öğretmeni olarak atandığını söyledi.
     İki gündür heyecandan ağladığını belirten Gökçel, Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. 7 yıl sonra atamamamın gerçekleşmesini kelimelerle ifade edemiyorum. Çok heyecanlıyım. Görevimi en iyi şekilde yapacağım dedi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Tuğba Temir
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyeye yeni atanan öğretmenler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER