Osmanlıca kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi

Osmanlıca kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi


SİVAS (A.A) - Sivas Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Osmanlıca kursunu tamamlayan 60 kursiyere sertifikaları verildi.
     Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Aralık ayında başlayan kursu tamamlayan 60 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Osmanlıca eğitmeni Murat Darıcı, 6 ay süren kursa katılan kursiyerlerin son derece faydalı bir eğitim aldığını belirterek, kursun yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Darıcı, 10 Mayısta yeniden düzenlenecek Osmanlıca kursunun kayıtlarının başladığını bildirdi.
     Kursa katılan Mustafa Gök ise Osmanlı tarihini daha iyi anlayabilmek için kursa katıldığını ifade ederek, 6 aydır eğitim aldığını belirtti.
     Havva Çubukçu da kursların son derece faydalı olduğunu belirterek, önceden ders amaçlı geldiği Osmanlıcanın zamanla hobisi haline geldiğini kaydetti. Çubukçu, İlerledikçe daha da üzerine koydum. Çok büyük katkısı oldu. Osmanlıca kelime dağarcığımda ve kültürde gelişme sağladı. Hocalarıma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     (SAE-AHM)
<< Önceki Haber Osmanlıca kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER