Otel personellerine ilk yardın kursu

Otel personellerine ilk yardın kursu -Marmariste GETOB ve Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ilk yardım kursunda başarılı olanlara sertifikaları verildi


MUĞLA (A.A) - Marmariste otel çalışanlarına yönelik düzenlenen ilk yadım kursunda başarılı olanlara sertifikaları verildi.
     Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) tarafından, Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen ilk yardım kurslarına 31 kişi katıldı. Kursiyerlerden başarılı olan 25 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
     GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, yaptığı açıklamada, diğer destinasyonlarla rekabetin fiyatla değil, sunulacak hizmetle olması gerektiğini söyledi.
     Bunun için turizm sektöründe görev alacak olan personellerin mutlaka eğitimli olması gerektiğine işaret eden Bülbüloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Yönetim olarak eğitime çok önem veriyoruz. GETOB olarak üyelerimizin talepleri doğrultusunda ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliğine giderek kurslar açıyoruz. Bu çalışmalarımızda bize destek olan Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. İhtiyaç konularına göre farklı alanlarda kurslarımız devam edecek.
     Bülbüloğlu, konaklama sektörüne yönelik kat hizmetleri, mutfak, ön büro konularında da eğitim çalışmaları yapacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Otel personellerine ilk yardın kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER