Ovacık Cumhuriyet Başsavcısına yapılan silahlı saldırı

Ovacık Cumhuriyet Başsavcısına yapılan silahlı saldırı -FÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Berilgen: Hayati riski yüksek olarak devam ediyor


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen, Tuncelinin Ovacık ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzunun hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdi.
     Prof. Dr. Berilgen, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Uzunun tedavisinin hastanenin anestezi yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü belirterek, Kafatasında bir kurşun var ve kurşun hala kafatasının içinde. Gerekli tüm müdahaleler yapıldı ve yapılıyor. Yoğun bir şekilde takip ediliyor. Fakat hayati riski yüksek olarak devam ediyor dedi.
     Berilgen, bir gazetecinin Uzunun öldüğüne yönelik haberlerin yayınlandığını belirtmesi üzerine, Hasta resüsite edilmiş, yani kalp masajı ve ilk yardım müdahalesi yapılmış şekilde bize geldi. Bize geldiğinde hastamız ölü değildi. Şu anda da değil, yoğun bakımda ifadelerini kullandı.
     Bu arada, Başsavcı Uzunun eşi Cihan Uzun da hastaneye geldi. Uzun, Ne olur ölmesin diyerek eşi için gözyaşı döktü.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ovacık Cumhuriyet Başsavcısına yapılan silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER