Oyun oynarken kaybolan 3 çocuk ilçeyi

Oyun oynarken kaybolan 3 çocuk ilçeyi alarma geçirdi -Emette caddede oyun oynarken kaybolan ve kaçırıldığı düşünülerek polis ve jandarma tarafından aranan çocuklar, bir kömürlükte uyurken bulundu


KÜTAHYA (A.A) - Emet ilçesinde, caddede oyun oynarken kaybolan ve kaçırıldığı zannedilen 3 çocuk, polis ve jandarmayı alarma geçirdi. Yakınları ve vatandaşların da aradığı çocuklar, kaybolduktan yaklaşık 3 saat sonra bir kömürlükte uyurken bulundu.
     Hamam Mahallesi Gözlüpınar Caddesinde oynayan kız çocukları B.K. (5), N.S. (5) ve N.Çnin (3), bir süre sonra yakınları tarafından kontrol edildiğinde oyun oynadıkları alanda olmadığı görüldü. Aileler, ilçe dışından gelen kişilerce kaçırıldığı zannedilen çocuklar için polise başvurdu.
     Polis ve jandarma ekipleri, ilçenin giriş ve çıkışlarını kontrol altına alarak, mahalle sakinleri ve çocukların yakınlarının desteğiyle arama çalışması başlattı.
     Çocuklar, kaybolduktan yaklaşık 3 saat sonra bir kömürlükte mahalle sakinleri tarafından bulundu.
    
     -Kömürlükte brandanın arasına saklanıp uyumuşlar-
    
     B.K. ve N.Snin dedesi Hüseyin S, AA muhabirine, çocukları her yerde aradıklarını, bulunca da rahatladıklarını söyledi.
     Çocukların bulunduğu kömürlüğe birçok kez baktıklarını ancak onları göremediklerini belirten Hüseyin S, Çocuklar kömürlükteki brandanın arasına saklanıp uyumuşlar. Bu yüzden defalarca baktığımız halde göremedik. Korku ve endişeli saatleri geride bıraktık. Polis ve jandarma ekipleriyle tüm dostlarımıza teşekkür ederim dedi.
     (AE-SDT-MRS)
<< Önceki Haber Oyun oynarken kaybolan 3 çocuk ilçeyi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER