Ozanlar Mahallesinde yarı açık semt pazarı

Ozanlar Mahallesinde yarı açık semt pazarı yapılacak -Adapazarı Belediye Başkanı Dişli: -Yarı açık pazar yeri diye tabir edilen sistemi Adapazarında oturtmak üzeriyiz


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Belediyesi ile Ozanlar Mahallesinde yapılması planlanan yarı açık semt pazar yerinin ihalesini kazanan şirketin temsilcileri arasında sözleşme imzalandı.
     Adapazarı Belediyesinde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Süleyman Dişli, semt pazarlarıyla ilgili uzun süredir çalıştıklarını söyledi.
     Semt pazarlarını düzenli yapıya kavuşturmak istediklerine dikkati çeken Dişli, şöyle konuştu:
     Yarı açık pazar yeri diye tabir edilen sistemi Adapazarında oturtmak üzereyiz. Üç mahallemizde kapalı semt pazar yeri inşasını tamamlayıp hizmete soktuk. Şimdi de Ozanlar ve İstiklal mahallelerinde Perşembe pazarının kurulduğu pazar yerini düzenli hale getirmiş olacağız diye konuştu.
     Dişli, şöyle devam etti:
     İhaleyi kazanan firmayla anlaşma protokolünü imzalayacağız. Nasip olursa 22 Ağustos 2013te firma projeyi bitirip teslim edecek. Ondan sonra vatandaşlarımız cadde, sokak üzerinde kurulan pazardan kurtulup, yarı açık pazar yerinde alışverişlerini yapmaya başlayacak. Anlaşmada 22 Ağustos yazıyor ama ben ümit ediyor ve inanıyorum ki firmamız projeyi daha erken bitirecektir. Şehrimizin o bölgedeki alışveriş yapan insanları ve pazarcıları daha iyi mekanlara kavuşmuş olacak.
     Pazar yerinde 276 tezgah yer alacak. İçinde kafeterya, çocuk bakım odası yapılacak ve engelli vatandaşlarımız için gerekli müştemilat oluşturulmuş olacak. Şimdiden şehrimize ve bölge halkına hayırlı olsun diyorum.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ozanlar Mahallesinde yarı açık semt pazarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER