Özdere Gençlik Kampı projesi ihaleye çıktı

Özdere Gençlik Kampı projesi ihaleye çıktı


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediyesi, spor ve sosyal tesislerin yer alacağı, 24ü engelli 96 kişiye hizmet verecek Özdere Gençlik Kampı projesini ihaleye çıkardı.
     İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Özdere Çok Amaçlı Salonunun yer aldığı 42 bin metrekarelik alanda prefabrik yapılarla oluşturulması planlanan Özdere Gençlik Kampı projesi için ihale sürecinin başladığı bildirildi.
     Gençlerin sorumluluk duygularını pekiştirmek ve kişisel gelişimlerine destek olma hedefiyle, öncelikle ekonomik ve sosyal yönden kısıtlı, ailesi ile birlikte tatil yapma olanağı bulunmayan gençlerin yararlanacağı bildirilen Özdere Gençlik Kampının, aynı anda 24ü engelli 96 kişiye hizmet verebilecek kapasitede olacağı kaydedildi.
     Açıklamada, proje ile ilgili şu bilgilere yer verildi:
     Tesiste yaz ayları boyunca gençlere birer haftalık kamp yapma olanağı sağlanırken, kış döneminde ise çeşitli branşlarda spor kampları düzenlenecek. Futbol, basketbol, tenis ve plaj voleybolu sahaları, koşu pisti ve kısa kulvar yüzme havuzu, çocuk oyun ve spor aletleri alanları bulunacak kampta, amfi, yürüyüş yolları, depo, mini market ve kafeterya alanı da yer alacak. Hafta içi akşamlarında toplanma ve eğlenme alanı olarak kullanılacak amfi, yaz kampları süresince gençlerin hafta boyu çalıştığı faaliyetlerin sergileme alanı olacak. Kamp alanında idari mekanlar, antrenör odaları, yardımcı personel odaları, çamaşırhane, temizlik mekanları ve sağlık birimi ile 150 kişilik bir yemekhane de yer alacak.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Özdere Gençlik Kampı projesi ihaleye çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER