Özel İdare halterde uluslararası başarı bekliyor

Özel İdare halterde uluslararası başarı bekliyor


KONYA (A.A) - Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübünün genç ve başarılı haltercileri Sinan Tetik ile Burak Ertuğrul Eroğlu, katılacakları Avrupa şampiyonalarından madalya ile dönme sözü verdi.
     Özel İdareden yapılan yazılı açıklamada, çalışmalarını son 1 aydır Avrupa Şampiyonası hazırlık kampında sürdüren Sinan Tetikin, İsrailde 2-9 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonasına katılacak kadroda yerini aldığı belirtildi.
     56 kiloda mücadele verecek olan Sinan Tetikin, şampiyonaya katılmak üzere 29 Kasım tarihinde yola çıkacağı ifade edilen açıklamada, aynı kampta hazırlıklarını tamamlayan Burak Ertuğrul Eroğlunun ise Azerbaycanda yapılacak Uluslararası Azerbaycan Turnuvasında 69 kiloda mücadele edeceği kaydedildi.
     Her iki sporcusundan da sıkletlerinde başarı beklediğini vurgulayan Milli Takım Antrenörü ve Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Halter Antrenörü Ali Eroğlu, Sinan ve Burakın dünya çapında önem arz eden bu müsabakalardan madalya ile dönmesini bekliyorum. Bize destek veren Kulüp Başkanımız Sayın Hüseyin Eşgine teşekkür ediyoruz. Ümit ederim ki bu desteği kazandığımız madalyalarla taçlandıracağız diye konuştu.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Özel İdare halterde uluslararası başarı bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER