Özelleştirme

Özelleştirme -ÖİB, Sümer Holdinge ait Ankara Çukurambarda bulunan taşınmazı satmak üzere ihale açtı


ANKARA (A.A) - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Sümer Holding Anonim Şirketine ait Ankaranın Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesinde bulunan araziyi satışa çıkardı.
     ÖİBnin bugünkü bazı gazetelerde yayımlanan ilanına göre, Sümer Holdingin Ankaranın Çukurambar Mahallesinde bulunan arazisi satış ve pazarlık usulü uygulanarak özelleştirilmek üzere bütün halinde ihale edilecek.
     16124 adada bulunan 9 bin 350 metrekare büyüklüğündeki araziye büro, işhanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro gibi sosyal-kültürel tesisler, yönetimle ilgili tesisler, özel veya resmi eğitim tesisleri, sağlık tesisleri yapılabilecek.
     16125 adada bulunan 7 bin 470 metrekare büyüklüğündeki araziye de konut, çok amaçlı stüdyo daire ve rezidans, ticari birimler, çarşı, restoran, büro, banka, ticari büro, sinema, tiyatro gibi sosyal-kültürel tesisler yapılabilecek.
     İhale için katılımcılardan 2 milyon lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale için son teklif verme tarihi 9 Mayıs 2013 (saat 17.00ye kadar) olarak belirlenirken, ihale şartnamesi 5 bin lira bedel karşılığında İdareden temin edilebilecek.
     İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.
    
     Muhabir: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
     Yayıncı: Hamdi Ateş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER