Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının

Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Artırılması Hibe Programı


SAMSUN (A.A) - Havza ilçesinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca yürütülen Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Artırılması Hibe Programı kapsamında hazırlanan projeler için istişare toplantısı düzenlendi.
     Havza Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Yıldız, Havza Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Vekili Nuray Kahraman, Havza Belediyesi Meclis Üyesi Emine Yılmaz, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü Ar- Ge birimi çalışanları ve okul müdürleri katıldı.
     Toplantıda, genel hedefi özellikle kız çocuklarının eğitim kalitesinin arttırılması, eğitim ve iş piyasası arasındaki bağın geliştirilmesi ve eğitimin her seviyesinde katılımın sağlanması olan Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Artırılması Hibe Programı kapsamında Havza Belediyesi ve Havza Rehberlik Merkezi tarafından hazırlanacak iki ayrı proje üzerinde görüşmeler yapıldı.
     Toplantıda çeşitli nedenler ile okula devam edemeyen kız çocuklarının ve devam edememe sebeplerinin araştırılması kararlaştırıldı.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER