Özhasekiden KASKİye moral ziyareti

Özhasekiden KASKİye moral ziyareti


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Dinamo Moskova ile oynayacağı final maçı öncesi KASKİ Basketbol Takımını ziyaret etti.
     Eşi Neşe Özhaseki ve AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle basketbolculara moral ziyaretinde bulunan Özhaseki, oyunculardan kupa sözü aldı.
     Maç saatini heyecanla beklediklerini ifade eden Özhaseki, İnşallah güzel bir maç olur ve maç sonucunda galip geliriz. Böylelikle Kayseriye ilk defa bir Avrupa Şampiyonası hediye etmiş oluruz. Oyunculara güveniyoruz dedi.
     İlk maçın 5 sayı farkla kaybedildiğini hatırlatan Özhaseki, Kendi evimizde oynayacağımız bu maç, bizim için bir avantaj gibi gözüküyor. Oyuncularımız bu 5 sayı farkı çok rahat kapatacak kapasiteye sahipler. İnşallah iyi bir galibiyetle kupayı Kayseriye getiririz. Oyuncularımızla birlikte bayram ederiz diye konuştu.
     Tüm Kayseri halkını maça davet eden Özhaseki, şunları kaydetti:
     Maçın oynanacağı Kadir Has Kongre Merkezi, Kayserinin birçok ihtiyacına cevap veriyor. Aradan geçen 3-4 yılda da gördük ki salon çok fonksiyonel, çok kullanılıyor. Burası çok önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Belki böyle bir salonumuz olmasaydı şampiyonalar için iddialı olmazdık. İnşallah bu salonu bu önemli maçta tüm Kayserili hemşehrilerimiz dolduracak. Müthiş bir tezahürat olacak. Coşkulu bir katılım bekliyoruz.
     Öte yandan Özhaseki, kadın basketbolculara daha önce finale kalınması halinde verileceği açıklanan primleri dağıttı.
     AK Parti Kadın Kollarınca da oyunculara Kayserinin yöresel tadı kedi bacağı ve çeşitli enerji deposu doğal yiyecekler ikram edildi.
     Takım Kaptanı Tuğba Taşçı, Başkan Özhasekinin ziyaretinin ve primlerin ödenmesinin kendileri için büyük doping olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Özhasekiden KASKİye moral ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER