Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk:

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: 2013te takvimlerimizle birlikte beklentilerimizi, umutlarımızı ve heyecanlarımızı da yeniliyoruz


KONYA (A.A) - Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, 2013te takvimlerle birlikte beklentileri, umutları ve heyecanları da yenilediklerini belirtti.
     Konuk, 2013 yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, her yeni yılda olduğu gibi 2013 yılını da bir önceki yılda gerçekleştirdiklerinden fazlasını yapma iddiasıyla karşılayacaklarını bildirdi.
     Tamamlanan ve yenilenen yılların kurumların yolculuğuna yön verdiğini ifade eden Konuk, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     2013te takvimlerimizle birlikte beklentilerimizi, umutlarımızı ve heyecanlarımızı da yeniliyoruz. Konya Şeker olarak, her yeni günün, ayın ve yılın bir öncekinden farklı olması için çalışıyoruz. Bir üretici kuruluş olarak en büyük sermayemiz olan topraklarımıza sahip çıkarak, ürünün bereket, üretimin zenginlik, zenginliğin de huzurlu bir gelecek olduğuna dair sarsılmaz inancımızla sorumluluklarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Konya Şeker, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılını kutlayacağımız 2023e tıpkı Türkiye gibi büyük iddia ve ideallerle hazırlanıyor. Bu vesileyle başarı, sağlık, huzur, bolluk dolu bir yıl geçirmek dileğiyle tüm üreticilerimizin ve milletimizin 2013 yılını kutlarım.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER