Paralimpik Milli Takımın başarılı sporcuları Yozgatta

Paralimpik Milli Takımın başarılı sporcuları Yozgatta


YOZGAT (A.A) - Londra düzenlenen 2012 Paralimpik Oyunlarında Türkiyeyi başarıyla temsil eden Paralimpik Milli Takımının Yozgatlı sporcularından Ümran Ertiş ve Kübra Öçsoy, AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanlığının davetlisi olarak Yozgata geldi.
     Kente gelen Türkiye Bedensel Engelliler masa tenisi milli sporcuları Ümran Ertiş, Kübra Öçsoy ve antrenör Yusuf Kılınçkaya ve sporcuların aileleri Hayri İnal Konağında ağırlandı.
     AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve milli güreşçi Rıza Kayaalp ile bir süre sohbet eden sporcular Avrupa Şampiyonasına hazırlandıklarını, buradan altın madalyalar ile dönmeyi hedeflediklerini söylediler.
     AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgatlı sporcuları kentte ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:
     AK Parti hükümeti spora ve sporculara büyük destek vermektedir. Bizlerde her zaman sporcularımızın yanındayız. Sporcularımız bir eksiği, bir ihtiyaçları varsa onu karşılamaya hazırız.
     Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de, olimpiyatlarda her zaman bir Yozgatlının Türkiyeyi ve Yozgatı temsil ettiğini belirterek, şöyle konuştu:
     Halterde, güreş ve masa tenisinde Türkiyeyi ve Yozgatı temsil eden sporcularımız var ve biz bu sporcularımızla her zaman gururlanıyoruz. Paralimpik Milli Takımının başarılı sporcularını Yozgatta ağırlamaktan da mutluluk duyuyoruzdedi.
     AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Serkan Sönmez, Yozgatlı olan Paralimpik Milli Takımın başarılı sporcuları Ümran Ertiş ve Kübra Öçsoyun Yozgat halkına tanıtmak ve Yozgat halkının her zaman kendilerinin yanında olduklarını göstermek amacıyla sporcuları kente davet ettiklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Paralimpik Milli Takımın başarılı sporcuları Yozgatta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER