Pascal Noumadan çocuklara futbol eğitimi

Pascal Noumadan çocuklara futbol eğitimi -Vodafone Football Cup kapsamında Beşiktaşın eski futbolcusu Nouma, 13 yaş altı çocuklara futbol eğitimi verdi


ADANA (A.A) - Vodafone Türkiye tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Vodafone Football Cup etkinliği kapsamında Beşiktaşın eski futbolcusu Pascal Nouma, Adanada 13 yaş altı çocuklara futbol eğitimi verdi.
     Futbolseverleri İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Antalya ve Trabzonda Şehrin İçin Oyna sloganıyla bir araya getirecek turnuvaya kayıtların 1 Aralıka kadar süreceği, 1 Aralık - 1 Mart tarihleri arasında 10 ilde elemelerin yapılacağı, Nisan ayında ise İstanbulda Türkiye finallerinin gerçekleşeceği belirtildi.
     Turnuva kapsamında 13 yaş altı çocuklara futbol eğitimi vermeyi hedefleyen Vodafone Football Cup Klinik etkinliği Adana Demirspor Kulübü Aytaç Durak Tesislerinde gerçekleşti. Beşiktaşın eski futbolcusu Pascal Nouma, 13 yaş altındaki çocuklara futbol eğitimi vererek, deneyimlerini paylaştı.
     Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, şirketin global çapta spora önemli yatırımlar yaptığını ve futbolu bu yatırımlar arasında önemli bir noktada konumlandırdığını belirtti.
     Kitapçı, futbol gibi hayatın içinden bir alanda varlık göstererek, futbol meraklısı abonelerinin amatör heveslerini, profesyonel atmosferde yaşamalarını sağladıklarını vurgulayarak, Bu yıl turnuva kapsamında efsane oyuncu Nouma, 13 yaş altı çocuklarla futbol deneyimlerini paylaşarak, onlarla antreman yapıyor ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Pascal Noumadan çocuklara futbol eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER