Patnos Gençlikspor BAL Liginde Ağrıyı temsil

Patnos Gençlikspor BAL Liginde Ağrıyı temsil edecek -Kulüp başkanı Özdemir: Ağrı gibi futbola aç bir ili, BAL Liginde başarıyla temsil edeceğimize inanıyoruz


AĞRI (A.A) - Patnos Gençlikpor Kulübü Başkanı Erdinç Özdemir, Ağrı gibi futbola aç bir ili, BAL Liginde başarıyla temsil edeceğimize inanıyoruz dedi.
     Özdemir, yaptığı açıklamada, BAL Ligi 1. Grupta mücadele verecek olan takımlarının rakiplerinin Trabzon, Rize, Kars, Artvin, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ve Iğdır illerindeki takımlar olduğunu söyledi.
     BAL Ligine katılmanın ve Ağrıyı temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Özdemir, Rakiplerimizi tanımıyoruz ama baya çekişmeli bir grup olacağa benziyor. Bizler Ağrıyı layıkıyla temsil edeceğiz. Kadromuzu kurma aşamasındayız. Çevre il ve ilçelerden futbolcu arayışlarımız devam ediyor. Yapmış olduğumuz hazırlık maçlarında yaklaşık 25 kişilik 2 grup halinde futbolcularımızı deniyoruz dedi.
     Çalışmaları hakkında bilgi veren Özdemir, Ağrı gibi futbola aç bir ili BAL Liginde başarıyla temsil edeceğimize inanıyoruz. Bu konuda milletvekillerimizi,valimizi, belediye başkanlarını, kaymakamlarımızı ve iş adamlarımızın gerek maddi gerekse manevi olarak desteklerini bekliyoruz diye konuştu.
     Özdemir, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda Ardahanspor ile karşılaşacaklarını, Cumartesi günü ise deplasmanda Erzincanspor ile karşılaşacaklarını belirterek, İnşallah her iki deplasman maçında da galibiyetle döneceğiz dedi.
     Patnos Gençlikspor Teknik Direktörü Sacit Demir de yeni bir takım oluşturduklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Bu takımı oturtmak için bir çok hazırlık maçları yapacağız. Yönetimimiz tümüyle arkamızda. Bir dediğimizi iki etmiyorlar, ancak bu yeterli değil. Biz Ağrı ilini temsil ediyoruz. Dolayısıyla Ağrılıların bu takıma destek çıkmasını umut ediyoruz. Yaklaşık 25 kişilik bir kadromuz var. Çoğu yabancı. Bu getirmiş olduğumuz futbolcuları takıma kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Gelen oyuncularımızın çoğu da çevre il ve ilçelerden gelen arkadaşlarım. Geliş gidiş konaklama ve buna benzer giderlerini karşılayan yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: İdris Emre Savman
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Patnos Gençlikspor BAL Liginde Ağrıyı temsil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER