Payas Belediye Başkanı Altan:

Payas Belediye Başkanı Altan: -Beldemizde şu ana kadar Çanakkaleye yaklaşık 12 bin 500 vatandaşımızı gönderdik


HATAY (A.A) - Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, beldelerinde şu ana kadar Çanakkaleye yaklaşık 12 bin 500 vatandaşı gönderdiklerini belirtti.
     Altan, AK Parti Payas Belde Başkanlığı tarafından düzenlenen Çanakkale gezisi öncesinde belde binası önünde düzenlenen uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, sadece yol kaldırım, yapmadıklarını, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini kaydetti.
     İnsana olan yatırımın en büyük yatırım olduğunu ifade eden Altan, Bu anlamda birçok kez Çanakkale gezisi düzenledik. Beldemizde şu ana kadar Çanakkaleye yaklaşık 12 bin 500 vatandaşımızı gönderdik Çanakkale Türk milletinin önsüzüdür. Geçmişine bakmayan milletler ileriye gidemezler. Çanakkale, bir milletin var oluş mücadelesidir. Çanakkale Zaferi, dünya tarihinde bir dönüm noktasıdır. Çanakkalede bu vatan için canlarını düşünmeden feda eden şehitlerimiz rahat olsunlar. Çünkü Türk milletinin yüreğindeki yerleri çok sağlamdır. İnsanlık var olduğu sürece, milletçe Çanakkale şehitlerinin aziz hatırası yüreklerimizin en özel yerinde olmaya devam edecek diye konuştu.
     Belde Başkanı Hasan Altunsoy ise Çanakkale ruhunu yerinde yaşamak istediklerini söyledi.
     Yapılan konuşmaların ardından Altan, Çanakkaleye gidecek olan AK Parti üyelerini tek tek uğurladı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Payas Belediye Başkanı Altan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER