EkoHaber gazetesi 18 yaşında

EkoHaber gazetesi 18 yaşında -Bursa iş dünyasının sesi olma vizyonuyla yola çıkan Ekohaber, 17 yılı geride bıraktı


BURSA (A.A) - Bursanın ekonomi gazetesi sloganı ve Bursa iş dünyasının sesi olma vizyonuyla 2 Nisan 1996dan bu yana yayımlanan Ekohaber, 18inci yılını kutluyor.
     Güvenilirlik, bağımsızlık ve tarafsızlık ilkesiyle 1996da yayına başlayan gazetenin yazar kadrosunda, Prof. Dr. İlker Parasız, Erdem Saker, Yalçın Aras, Ziya Güney, Kemal Yamankaradeniz, Prof. Dr. Mustafa Cebe, Dr. Mevci Ergün, Ahmet Özenalp, Cevdet Akçakoca, Prof. Dr. Erkan Işığıçok, Prof. Dr. Lale Karabıyık, Ali Rıza Akbulut, Mustafa Karagöz, Eren Ertoksöz, Esin Şeker ve Meftun Tayan yer alıyor.
     Ayrıca, güncel, sektörel, şirket, patent ve borsa haberlerinin yanı sıra çeşitli başarı öykülerini de gündeme getiren Ekohaber, Bursa ekonomisine katma değer yaratacak çözümler sunmayı hedefliyor.
     Gazeteden yapılan açıklamada, her yeni döneme yeni bir vizyon ve yayıncılık anlayışıyla başlayan Ekohaberin; ekonomi dinamiklerini değerlendiren, öngörülere ve uzman analizlerine dayalı yayın politikasıyla Bursada ekonominin nabzını tutmaya devam ettiği vurgulandı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber EkoHaber gazetesi 18 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER