Pazarın geleceği için toplantı düzenlendi

Pazarın geleceği için toplantı düzenlendi


RİZE (A.A) - Pazara yapılması planlanan ve istenen projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla toplantı düzenlendi.
     Toplantıya Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, CHP İlçe Başkanı Hasan Banko, MHP İlçe Başkanı Ziya Üstbaş, Ticaret Odası Başkanı Neşet Çakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına Özer Kurt, Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, 53/8 Çay Ekicileri Kopoperatifi adına Nihat Kantoğlu, Kamyoncular Derneği Başkanı Turan Karahan, Minibüsçüler Derneği Başkanı İbrahim Bengli, Şoförler Odası Başkanı Başkanı Ekrem Kılıç, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı ve Yüksekokul Derneği Başkanı Abdullah Uzun katıldı.
     Basa, toplantıda yaptığı konuşmasında, eski hastanenin bakım ve onarımının yapımı ile ilgili fizibilite raporu çalışmalarının Ramazan ayı münasebetiyle geciktiğini belirterek, Bu işlerde görevli arkadaşımız çalışmalarına devam ediyor. Fakültemizin altyapı ve yurt sorunları için kurulan heyetle birlikte rektörü ziyaret edeceğiz dedi.
     Alınan bir önceki kararların değerlendirildiği toplantıda, ilçenin gündeminde olan Pazar Hamidiye Havaalanı projesine destek verme kararı çıktı.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Pazarın geleceği için toplantı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER