Pazar Müftülüğünce bilgilendirme toplantısı yapıldı

Pazar Müftülüğünce bilgilendirme toplantısı yapıldı


RİZE (A.A) - Pazar Müftülüğünce din hizmetlerinde personel arasında koordineyi sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Müftülük konferans salonunda İlçe Müftüsü Vedat Başsan başkanlığında düzenlenen toplantıya, imam-hatip ve müezzin-kayyımlar katıldı.
     Müftü Başsan, yaptığı konuşmada, Türkiyede 1989 yılından beri düzenlenen Kutlu Doğum Haftasının, 14 Nisan Pazar günü başlayacağını, takip eden günlerde Kuran ziyafeti, kadın ve erkeklere yönelik konferanslar düzenleneceğini söyledi.
     Kutlu Doğum Haftasının bu yılki ana temasının Diyanet İşleri Başkanlığınca Hz. Peygamber ve İnsan Onuru olarak belirlendiğini belirten Başsan, Kutlu Doğum Haftasında, Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk konferans verecek. Kutlu Doğum Haftası için şimdiden hazırlıklarımıza başladık. Kutlu Doğum Haftası, Peygamber efendimizi İslam alemi ve tüm insanlığa tüm yönleriyle tanıtma ve katılaşan kalpleri Onun sevgisiyle taze bahara dönüştürerek insanlığı ihya etme faaliyetidir dedi.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazar Müftülüğünce bilgilendirme toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER