Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı:

Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Hafta sonu oynayacağımız Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için çok önemli


RİZE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, hafta sonu oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.
     Tonyalı, idman öncesi yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda rakipleri Orhangazispordan bir puan aldıklarını anımsatarak, şunları söyledi:
     Hafta sonu oynayacağımız Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için çok önemli. Özellikle futbolcularımız için çok önem arz ediyor. Oyuncularımız kendilerini böyle bir maçta ispatlamak ve gündeme oturmak ister. Onun içinde en iyi motivasyon kaynağı takımın şu an içinde bulunduğu konumudur. Karşımızda 12 maçtır yenilmeyen bir takım var. Bunun bilinciyle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Liderin gücü bizi hiç ilgilendirmiyor. Arkadaşlarıma güveniyorum. Maçın neticesi bizim sıralamamız içinde çok önemli. Takımım aslanlar gibi çıkıp maçı almasını bilecekler.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER