PERYÖN 5. Yönetim Zirvesi

PERYÖN 5. Yönetim Zirvesi -PERYÖN Güney Maramara Şubesi tarafından düzenlenen zirve, Bursada başladı


BURSA (A.A) - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Maramara Şubesi tarafından düzenlenen 5. Yönetim Zirvesi, Bursada başladı.
     PERYÖN Güney Maramara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ogün Yıldız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında (BTSO) düzenlenen zirvenin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiyenin insan yönetimi alanında en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan PERYÖNün 14. kuruluş yılında, Güney Marmara bölgesinin en büyük yönetim etkinliğini BTSO iş birliğiyle düzenlediklerini belirtti.
     Yıldız, zirve ile her geçen gün önemi artan yönetim anlayışında yeni ufuklar açmayı hedeflediklerini ifade ederek, Bünyesinde yaklaşık 75 bin küçük atölyeden, çok büyük sanayi kuruluşlarını, sanayici ve iş adamlarını, dünyanın çok önemli markalarının üretim tesislerini barındıran Bursanın iş dünyasını bir araya getirerek, daha aktif, daha dinamik olabilmeye destek sağlayabileceğimizi düşünüyorum dedi.
     Yaklaşık 6 aydır zirvenin organizasyonu için çalıştıklarını anlatan Yıldız, Yönetim anlayışı, başarıyı ve başarısızlığı beraberinde getirir. Bu noktadan yola çıkarak 5. Yönetim Zirvesinin temasını, Yönetmek, Sanattır-Yaptıklarımız ve Yapamadıklarımız olarak belirledik diye konuştu.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber PERYÖN 5. Yönetim Zirvesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER