Petkim, 2012 Ulusal Kalite Ödülünde finalist

Petkim, 2012 Ulusal Kalite Ödülünde finalist oldu -Petkim Genel Müdürü Öztürk: -8 yıldır süren zor ve zahmetli çalışmalarımızı büyük ödül ile taçlandırmak istiyoruz


İZMİR (A.A) - Türkiye Kalite Derneği (Kalder) tarafından her yıl verilen Ulusal Kalite Ödülüne Büyük İşletmeler kategorisinde aday olan Petkimin, yapılan değerlendirmeler sonucunda finalde yarışmaya hak kazandığı bildirildi.
     Petkim Genel Müdürü Hayati Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 2004 yılında imzaladıkları Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi ile EFQM Mükemmellik Modelini uygulamaya başladıklarını belirtti.
     Dünyanın önde gelen iş mükemmelliği modellerinden biri olan EFQMu 8 yıldır tüm iş süreçlerinin ana unsuru olarak gördüklerini ve uygulamaya koyduklarını kaydeden Öztürk, tüm çalışanlarının bu kültürü bir yaşam biçimine dönüştürdüğünü, bunu da şirketin rekabet gücüne yansıtarak iş süreçlerini her geçen gün daha da iyileştirdiklerini ifade etti.
     Öztürk, İşimizi düne göre daha iyi yapıyoruz. Bizim hedefimiz en iyisini yapmak. 8 yıldır süren zor ve zahmetli çalışmalarımızı, KalDer tarafından verilen 2012 Ulusal Kalite Ödülünü alarak taçlandırmak istiyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Petkim, 2012 Ulusal Kalite Ödülünde finalist Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER