Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı

Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı


ANKARA (A.A) - Polatlı Belediyesi ve Kaymakamlık işbirliği ile futbol, voleybol, hentbol, jimnastik ve masa tenisi dallarında eğitimlerin verileceği yaz spor okulu, Recai Moray Spor Salonunda gerçekleştirilen törenle açıldı.
     Törene, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Öztürk, Şaban Yılmaz, Hüseyin Kale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Doğan, Belediye Yaz Spor Okulları Koordinatörü Polatlı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Talip Çınar, öğrenciler ve yakınları katıldı.
     Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, törende yaptığı konuşmada, okulların tatile girdiği aylarda çocukların, gençlerin dinlenmeye, spor yapmaya kendilerini geliştirmeye ihtiyaçlarının bulunduğunu, bu amaçla yaz spor okullarının açılışını yaptıklarını söyledi.
     Kaymakam Bilgin, Yaz spor okulunda futbol, basketbol, voleybol, hentbol, jimnastik ve masa tenisi dallarına 500 üzerinde öğrencinin kayıtları gerçekleştirdi dedi.
     Amaçlarının gençlerin ruhen ve bedenen gelişimini sağlamak olduğunu belirten Kaymakam Bilgin. sözlerini şöyle sürdürdü:
     Spor salonu ve halı sahamız başta olmak üzere çeşitli spor salonlarımızda yaklaşık 3 ay boyunca gençlerimizi, çocuklarımızı sportif aktivitelerle bir araya getireceğiz.
     Çocuklarımızın ruhen ve fizikken gelişimini sağlamaya devam edeceğiz ben bu güzel organizasyonu tertip eden başta belediye başkanımız olmak üzere başkan yardımcılarımızı ve özellikle de değerli müdürümüz Talip Bey-i tebrik ediyorum.
     Aynı zamanda Gençlik Spor Müdürümüzü ve Milli Eğitim Müdürümüzü de ayrıca tebrik ediyorum güzel bir organizasyonla iş birliği içerisinde Polatlımızın gençlerini sporla buluşturdukları için inşallah bütün öğrencilerimiz, bütün gençlerimiz bu aktivitelere düzgün bir şekilde devam ederler ve yaz dönemini güzel bir şekilde sonuçlandırırlar.
     Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Yılmaz da belediye olarak gayelerinin gençleri zararlı alışkanlıklardan ve kahve köşelerinden uzaklaştırmak olduğunu belirtti.
     Yılmaz, Burada voleybol, futbol, hentbol, basketbol, jimnastik dallarında gençlerimize spor bilincini aşılamak onları spora yönlendirmek, boş vakitlerini değerlendirmek kahve köşelerinden, internet ortamlarından zararlı unsurlardan kurtarmak için böyle bir çalışma başlattık ve bu çalışmalarımız gayet güzel bir şekilde devam ediyor dedi.
     Polatlı Belediyesi 13 Eylül Spor Kompleksinde futbol, Recai Moray Spor Salonunda basketbol, hentbol, jimnastik, Anadolu Lisesi Spor Salonunda voleybol kursları belediye tarafından görevlendirilen uzman öğretmenler tarafından verilecek.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER