Polis memuru, telsizden tepki gösterdi

Polis memuru, telsizden tepki gösterdi -Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, telsizinden haber merkezini anons ederek, Üzerine çeşitli oyunlar oynanıp suç atıldığını iddia etti


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru, telsizinden haber merkezini anons ederek, Üzerine çeşitli oyunlar oynanıp suç atıldığını iddia etti.
     Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli ismi açıklanmayan bir polis memuru, öğle saatlerinde telsiziyle, Merkez, üzerime oyunlar oynanıyor şeklinde anons yaptı. Haber merkezinin anonsun anlaşılmadığı yönündeki açıklaması üzerine polis memuru, 72161 Merkez. 4 Eylül 2012den itibaren Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapmaktayım. 19 Ekimden itibaren de üçüncü birimde görev yapmaktayım. Bu grupta çalıştığım süre içerisinde üzerime çeşitli oyunlar oynanıp suç atılmaktadır. Delil olsun Merkez. Kayıtlara girsin şeklinde konuştu.
     Polis memurunun anonsunun ardından haber merkezi görevlisi ise Bu tür konular telsiz aracılığıyla değil, ilgili birim amirleriyle görüşmek suretiyle çözülebilir şeklinde uyarıda bulundu. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli ekipler amiri, bu sırada devreye girerek konuyu takip edeceklerini bildirdi.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, polis memuruyla görüşüldüğü ve konuyla ilgili soruşturma açıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polis memuru, telsizden tepki gösterdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER