Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Mersin Emniyet Müdürü Öksüz, Vali Güzeloğlunu ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ve beraberindeki heyet, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlunu makamında ziyaret etti.
     Güzeloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının kurulduğundan beri vatandaşın huzurunu ve güvenini sağlamaya çalıştığını söyledi.
     Emniyet teşkilatının zor durumda olan vatandaşa her zaman yardım elini uzattığını ifade eden Güzeloğlu, uluslararası alanda da Türk Emniyet Teşkilatına gıptayla bakıldığını belirtti. Polislerin kendi canlarını feda ederek vatandaşın canını ve malını koruduğunu ifade eden Güzeloğlu, "Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı çalışan tüm polis arkadaşlarımızı da kutluyorum. Haziran ayında ilimizde gerçekleştireceğimiz Akdeniz Oyunları emniyet güçlerimizin göstereceği üstün görev sorumluluğuyla önemli bir dönüm noktası olacaktır. Tüm bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatın kuruluşunu kutluyorum" diye konuştu.
     İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz de polis teşkilatının kuruluşunu çeşitli etkinliklerle kutladıklarını ve kutlamaya devam edeceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER