Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü


MUĞLA (A.A) - Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü tarafından yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler arasında satranç turnuvası düzenlendi.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının "Gönül elçileri" projesi kapsamında Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri arasında Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen turnuvaya 16 kişi katıldı. Turnuvada İsmail Değer birinci, Ozan Kozan ikinci, Hacı Mustafa Kiriş ise üçüncü oldu.
     Fethiye Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü İsa Eseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gönül elçileri" projesi kapsamında Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenledikleri turnuvanın öğrencilerin sosyal birer birey olarak topluma kazandırılmalarına olanak tanıdığını söyledi.
     Turnuvanın polis memuru Özcan İzmirlioğlu gözetiminde yapıldığını anlatan Eseoğlu, "Bu tür turnuvalarla öğrencilere beyin egzersizleri yaptırıyoruz. Böylece öğrenciler kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Turnuvaya katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER