Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı -AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: Polis teşkilatımızın arkasındaki güç milletimizdir


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, "polis teşkilatımızın arkasındaki güç milletimizdir" dedi.
     Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı nedeniyle açıklama yapan Yüksel, desteğini milleten, yetkisini yasalardan alan polis teşkilatının demokratik ve hukuk kuralları çerçevesinde önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.
     Yüksel, emniyet teşkilatının halkın huzuru, kamu düzeni ve güvenliği sağlanması, kişilerin hak ve özgülüklerinin korunması noktasında başarılı çalışma yürüttüğünü ifade ederek, şunları söyledi:
     "Polis teşkilatımızın arkasındaki güç milletimizdir. Polis teşkilatımız, her yaptığı uygulamada ve çalışmada milletimizle birlikte olduğunu bilmekte ve geleceğin bekasını düşünerek başarılı yürüyüşü milletimizle birlikte sürdürme konusunda azim ve kararlı davranmaya devam etmektedir. Türk polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yad ediyor, polis teşkilatımızın değerli mensuplarına minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum."
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER