Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı

Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı


MUŞ (A.A) - Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.
     10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında polisevinde verilen yemekte konuşan Vali Ali Çınar, kentlerde polisin huzur ve güven için gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.
     Vali Çınar, polislerin yaptığı çalışmaların ve elde ettiği başarının takdire şayan olduğunu bildirerek, "Teşkilatımız, ülkeye, vatana, millete, hatta bütün insanlığa, insanımızın sevgisini, saygısını en iyi şekilde hissettiren bir görev anlayışıyla çalışıyor. Kırsalda Mehmetçiklerimiz, kentlerde ise polislerimiz, çocuklarımızın ve vatandaşımızın güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden çalışarak bize huzurlu bir ortam sağlıyor" dedi.
     Programa Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Hamdi Bayar, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Müftü Recep Uzun, emniyet mensupları, şehit ve gazi yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER